Vi använder cookies på våra sidor, så vi kan erbjuda bästa möjliga användarupplevelse. Använding av cookies

Karriär

Närvaro går att köpa, men motivation måste förtjänas. Det är viktigt för oss att medarbetarna har det bra och finner innehållet i sitt arbete meningsfullt – så uppnår man det bästa resultatet. Gå med i gruppen!

En bra balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss och vi erbjuder flexibla möjligheter att arbeta så att du kan leva ditt eget liv. För vissa innebär det ett lättare familjeliv, för andra möjligheten att resa och för somliga kanske målinriktade fritidsintressen. Oavsett hur din vardag och ditt liv ser ut underlättas det av flexibla arbetstider, förhandlingsbara semestrar och flexibla möjligheter att utföra arbete oberoende av plats.

Lediga arbetsplatser

Som ett snabbt växande mjukvaruföretag söker vi ständigt efter experter som vill utveckla, t.ex. mjukvaruutveckling, molntjänster, UX-design och projektledning. Om det inte finns något ledigt jobb som passar din kompetensprofil kan du lämna en öppen ansökan.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö, trevliga arbetsförmåner och ett jobb fyllt med intressanta professionella utmaningar. Vårt företag ägs av de anställda och vi håller byrokratin på ett minimum: det erbjuds ansvar och frihet i lämpliga proportioner för alla. Du får medverka i att utveckla vårt företag samt dess interna kultur med din egen insats – så att resultaten syns.