Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

Rekry

Läsnäolon voi ostaa, mutta motivaatio pitää ansaita. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät hyvin ja kokevat työnsä sisällön mielekkääksi – silloin tuloksena on parasta mahdollista jälkeä. Liity joukkoon!

Meille tärkeää on hyvä työn ja vapaa-ajan tasapaino, ja tarjoammekin joustavat mahdollisuudet työntekoon, jotta voit elää omannäköistä elämääsi. Toisille se tarkoittaa helpompaa perhearkea, toisille mahdollisuutta matkustella, kolmannelle ehkä tavoitteellista harrastamista. Olipa sinun arkesi ja elämäsi minkä näköistä hyvänsä, sitä helpottavat liukuvat työajat, sovittavissa olevat lomat ja joustava mahdollisuus työn tekemiseen sijainnista riippumatta.

Avoimet työpaikat

Voimakkaasti kasvavana ohjelmistoyrityksenä etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, pilvipalveluihin, UX- Designiin, sekä projektienhallintaan. Mikäli osaamisprofiiliisi sopivaa työtehtävää ei ole nyt avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työsuhde-edut ja työn täynnä mielenkiintoisia ammatillisia haasteita. Yrityksemme on työntekijöidensä omistama ja pidämme byrokratian matalana: vastuuta ja vapautta on tarjolla sopivassa suhteessa jokaiselle. Pääset mukaan kehittämään yritystämme ja vaikuttamaan sen sisäiseen kulttuuriin omalla panoksellasi – niin että tulokset näkyvät.