Weasel Software

Ett flexibelt
finländskt mjukvaruföretag

Programvaruutveckling

Vi utvecklar och underhåller mjukvara och applikationer smidigt i molnet med hjälp av bästa praxis, verktyg, programmeringsspråk och metoder.

Innehållshantering & E-Tjänster

Vi tillhandahåller ledande dokumenthanteringslösningar, webbinnehållshantering, webbsidor, webbshops, digital marknadsföring och e-tjänster.

Expertistjänster

Vi hittar de rätta experterna för olika roller i våra kunders projekt: från produkthantering till UX-design och från programvaruutveckling till underhåll.

Molntjänster

Vi utvecklar och underhåller programvara och applikationer i molnet. Vi hjälper kunderna överföra system och servrar till molnet och erbjuder molnbaserade IT-lösningar.

Weasel Software är ett av de anställda ägt finländskt mjukvaruföretag vars passion är den digitaliserande världen och dess möjligheter.

Att gå igenom kundens nuvarande affärsidé och erbjuda vår vision och tjänster för att digitalisera den är en viktig del i vårt sätt att arbeta – och vi gör det alltid tillsammans med kunden. Om vår kund redan har en onlinestrategi hjälper vi till att implementera denna.

Öppenhet

När du arbetar med oss vet du alltid vad du får. Vi kommer att berätta ärligt om den aktuella situationen och om eventuella problematiska områden.

Rättvishet

Vi hjälper varandra. Vi bryr oss. Vi tror på långsiktigt samarbete och det uppnås inte genom att vinna snabba vinster. Det uppnås genom att vara bra människor.

Smidighet

”Weaselin tiimissä yhdistyy tekninen asiantuntemus, asiakashenkisyys ja proaktiivisuus. Peukut sille!”

Tarja Elmgren, projektipäällikkö, Eläketurvakeskus

“Kevään 2020 aikana uudistimme Turun seudun joukkoliikenteen pysäkkiaikataulut yhteistyössä Weasel Softwaren kanssa. Yhteistyö sujui saumattomasti ja projekti saatiin maaliin aikataulussa, tavoitteiden mukaisena. Teemme jatkossakin yhteistyötä Weasel Softwaren kanssa!”

Topias Pihlava, kehittämispäällikkö, Turun seudun joukkoliikenne

Ta kontakt

 • Juha Laurila

  CEO / Agile Coach

 • +358 40 774 9589
 • juha.laurila@weaselsw.fi
 • Henri Valkama

  Projekt / Kundrelationer

 • +358 50 590 8822
 • henri.valkama@weaselsw.fi
 • Jussi Suutala

  Projekt

 • +358 50 393 7517
 • jussi.suutala@weaselsw.fi

Kontor

Våra kontor finns i Helsingfors, Åbo och Jyväskylä men vi har också arbetsutrymmen i Tammerfors, Tavastehus, Forssa och Björneborg. Från dessa platser ger vi service åt våra kunder i Finland och Skandinavien.