Weasel Software

Ett flexibelt
finländskt mjukvaruföretag

Programvaruutveckling

Vi utvecklar och underhåller mjukvara och applikationer smidigt i molnet med hjälp av bästa praxis, verktyg, programmeringsspråk och metoder.

Innehållshantering & E-Tjänster

Vi tillhandahåller ledande dokumenthanteringslösningar, webbinnehållshantering, webbsidor, webbshops, digital marknadsföring och e-tjänster.

Expertistjänster

Vi hittar de rätta experterna för olika roller i våra kunders projekt: från produkthantering till UX-design och från programvaruutveckling till underhåll.

Molntjänster

Vi utvecklar och underhåller programvara och applikationer i molnet. Vi hjälper kunderna överföra system och servrar till molnet och erbjuder molnbaserade IT-lösningar.

Weasel Software är ett av de anställda ägt finländskt mjukvaruföretag vars passion är den digitaliserande världen och dess möjligheter.

Att gå igenom kundens nuvarande affärsidé och erbjuda vår vision och tjänster för att digitalisera den är en viktig del i vårt sätt att arbeta – och vi gör det alltid tillsammans med kunden. Om vår kund redan har en onlinestrategi hjälper vi till att implementera denna.

Öppenhet

När du arbetar med oss vet du alltid vad du får. Vi kommer att berätta ärligt om den aktuella situationen och om eventuella problematiska områden.

Rättvishet

Vi hjälper varandra. Vi bryr oss. Vi tror på långsiktigt samarbete och det uppnås inte genom att vinna snabba vinster. Det uppnås genom att vara bra människor.

Smidighet

“Weasel-teamet kombinerar teknisk expertis, kundanda och proaktivitet. Tummen upp för det!”

Tarja Elmgren, projektledare, Pensionsskyddscentralen

“Under våren 2020 förnyade vi tidtabellerna för kollektivtrafikens busshållplatser i Åboregionen i samarbete med Weasel Software. Samarbetet gick smidigt och projektet slutfördes enligt schema och enligt mål. Vi kommer definitivt att arbeta med Weasel Software också i framtiden!”

Topias Pihlava, utvecklingschef för Åbo regiontrafik

”Den uppskattade arbetsmängden och budgeten underskreds ordentligt då experten från
Weasel Software skred till verket. I projektet uppgraderades vårt föråldrade Open Text
eDOCS -dokumenthanteringssystem till senaste versionen. Tack för ert pålitliga och flexibla
arbete!”

Ari-Pekka Neuvonen, Informationsförvaltningsdirektör, Traficom

Handboken för mjukvaruutvecklare, som Weasel Software levererade till Åbo stad, var precis vad vi beställde: högkvalitativt utförd, snabbt och professionellt. Handboken har gett en bra grund för kvalitetsutvecklingen av mjukvaruprojekt.

Jaakko Ståhlberg, utvecklingschef, Åbo stad

Grundad

2017

Omsättning

1.2 mn EUR

Åbo

Helsingfors

Jyväskylä

Villmanstrand

Varje vecka jobbar vi över 700 timmar för våra kunder.

Långa kundrelationer

=

Vi gör vårt arbete rätt.

Över 1000 finländska toppexperter i vårt nätverk.

Ta kontakt

  • Juha Laurila

    CEO / Agile Coach

  • +358 40 774 9589
  • förnamn.efternamn@weaselsoftware.fi

Kontor

Våra kontor finns i Helsingfors, Åbo, Jyväskylä och Villmanstrand men vi har också arbetsutrymmen i Tammerfors, Tavastehus, Forssa och Björneborg. Från dessa platser ger vi service åt våra kunder i Finland och Skandinavien.