Vi använder cookies på våra sidor, så vi kan erbjuda bästa möjliga användarupplevelse. Använding av cookies

Kultur

Bra människor som jobbar flitigt och hjälps åt! Vi är experter inom programvaruindustrin, alla med olika styrkor, men framför allt är vi en arbetsgemenskap. Vi tar både självständiga och gemensamma beslut och vi hjälper och uppmuntrar varandra. Ibland umgås vi även på fritiden, för vi råkar faktiskt gilla varandra!

För oss utgör ömsesidig respekt och uppskattning grunden för att vara och jobba tillsammans. Det spelar ingen roll om du är en erfaren mjukvaruutvecklare eller precis har börjat din karriär, en frontend-entusiast eller en molnexpert – hos oss är du en jämställd medlem.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där olika personligheter, temperament och sätt att vara är välkomna. Vi vill varandra väl och visar det med omtänksamhet och vänlighet.

Weaslarna berättar

Nicklas

Åbo

"Nu är ett bra tillfälle att gå med i Weasel - ännu ett litet och smidigt företag, men med stora visioner."

Anna

Helsingfors

"Man erbjuds kundjobb och tillhörande roller som intresserar en själv! Utveckling stöds."

Miika

Åbo

"Man får arbeta med tekniker som intresserar en själv, och behöver inte alltid vrida på legacy-kod!"

Akseli

Villmanstrand

"I Weasel finns det en äkta bra gemenskap som uppmuntrar till utveckling. En trygg omgivning där det finns utrymme att växa och lära sig! Frihet och ansvar."

Jukka

Helsingfors

"Samarbete. En omedelbar och jämlik stämning, gör det enkelt att forma idéer. Vi har makten."

Hanna

Åbo

"I ett växande och innovativt mjukvaruföretag finns det intressanta uppgifter för varje dag – och bra typer att arbeta med"

Vi vill se dig lyckas!

Som en del av vårt team kan du påverka dina egna arbetsuppgifter eller hela vår gemensamma verksamhet. På Weasel Software erbjuder vi dig en plats där du kan använda och utveckla din kompetens, hjälpa dina kollegor och lösa kundernas utmaningar.

Som en del av vårt team har du ett stort inflytande på ditt eget jobb och även på hela arbetsgemenskapens verksamhet. Vi uppmuntrar dig till att utvecklas, lära dig nya saker och göra ditt jobb med passion. Vi vill se dig lyckas!

Tillsammans runtom i landet!

Vi jobbar i flera städer runtom i Finland och har rutiner för att behålla en känsla av samhörighet, även om vi befinner oss långt ifrån varandra.

Vi träffas praktiskt taget varje vecka för “tisdagskaffe” och “fredagsinfo” och även ibland på fritiden, t.ex. på middagar och sportevenemang. Vi träffas i olika städer med några månaders mellanrum då våra kvartalsmöten för hela företaget ordnas och reser annars mellan verksamhetsorter när det behövs.