Vi använder cookies på våra sidor, så vi kan erbjuda bästa möjliga användarupplevelse. Använding av cookies

7/27/2022

Port of Helsinki, Ports of Stockholm & Mariehamns Hamn

SmartPort System tar hand om passagerartrafiken i hamnarna

Weasel Software kommer att vidareutveckla och underhålla SmartPort-systemet, som förvärvades i början av 2022. Vi utökar ständigt vårt tjänsteutbud och vi letar aktivt efter nya hamnar för att bli våra partners.

Europas mest trafikerade passagerarhamnar i Helsingfors, Stockholm och Mariehamn förlitar sig på tekniken från Weasel Software för att vägleda sina passagerare. SmartPort-systemet säkerställer att biljetten som visas vid porten är korrekt och giltig, och låter biljettinnehavaren komma in genom porten endast vid rätt tidpunkt. Samtidigt skickar applikationen information till färjerederiet om huruvida den som visar upp biljetten har passerat porten eller inte.

“SmartPort-verksamheten passar bra in i vårt företag: vi har gedigen expertis inom enhetsspecifika kollektivtrafiklösningar, t.ex. programvaran för visning av bussinformation som vi har utvecklat. Vi är också bekanta med utveckling och underhåll av kritiska system som detta. Och dessutom är vi vana vid att betjäna våra kunder på engelska, svenska och finska, som är huvudspråken för SmartPorts nuvarande intressenter”, säger Juha Laurila, VD för Weasel Software.

VÅRA ANSVARSOMRÅDEN ÄR:

Projekt- och servisledning

Applikationsutveckling, design av applikationsarkitektur och lösningar

Systemunderhåll

Kartläggning av kundbehov för den kommande molnversionen

ANVÄND TEKNIK:

Spring Boot

Percona XtraDB Cluster

Hazelcast IMDB

Tomcat