Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

Kulttuuri

Hyviä tyyppejä tekemässä hyvää työtä ja auttamassa toisiaan. Olemme ohjelmistoalan osaajia kukin omine vahvuuksinemme, mutta ennen kaikkea olemme työyhteisö. Teemme päätöksiä yhdessä ja itseohjautuvasti, autamme ja kannustamme toisiamme, silloin tällöin vietämme vapaa-aikaakin porukassa.

Meille keskinäinen kunnioitus ja arvostus on yhdessä olemisen lähtökohta. Olitpa sitten kokenut konkari tai vasta uraasi aloitteleva tekijä, fronttipuolen opettelija tai pilvipalveluden guru – kun olet osa yhteisöämme, olet sen tasaveroinen jäsen.

Luomme yhdessä työpaikasta tilan, jonne erilaiset temperamentit, luonteenpiirteet ja olemisen tavat ovat tervetulleita. Haluamme toisillemme hyvää, ja näytämme sen olemalla huomaavaisia toisillemme.

Weaselit kertovat

Nicklas

Turku

"Nyt on hyvä ajankohta liittyä mukaan Weaseliin - vielä pieni ja ketterä firma, mutta suuret visiot."

Anna

Helsinki

"Tarjolla oman mielenkiinnon mukaisia asiakkuustöitä ja niihin liittyviä rooleja! Kehittymistä tuetaan."

Miika

Turku

"Töitä saa tehdä itseään kiinnostavilla teknologioilla, eikä tarvii aina vääntää legacyä!"

Akseli

Lappeenranta

"Weaselilla on aidosti hyvä yhteishenki, joka kannustaa kehittymään. Turvallinen ilmapiiri, jossa on tilaa kasvaa ja oppia! Vapautta ja vastuuta."

Jukka

Helsinki

"Yhdessä tekemistä. Välitön ja tasavertainen tunnelma, jolloin on helppo ideoida yhdessä. Meissä joukkovoimaa!"

Hanna

Turku

"Kasvavassa ja kekseliäässä ohjelmistoalan yrityksessä on tarjolla kiinnostavaa tekemistä jokaiselle päivälle – ja hyviä tyyppejä, joiden kanssa tehdä työtään!"

Me haluamme, että sinä onnistut!

Työyhteisömme jäsenenä pääset mukaan päätöksentekoon ja neuvojasi kuunnellaan. Weasel Software tarjoaa sinulle paikan käyttää ja kehittää taitojasi, auttaa kollegoitasi ja ratkaista asiakkaidemme haasteita.

Osana porukkaamme pääset vaikuttamaan vahvasti sekä omaan työnkuvaasi että koko yhteisön toimintaan. Kannustamme kehittymään ja oppimaan uutta, suhtautumaan tekemiseesi sillä kuuluisalla intohimolla. Me haluamme, että sinä onnistut!

Yhdessä yli maakuntarajojen!

Työskentelemme useissa eri kaupungeissa, ja sen vuoksi meillä on erilaisia rutiineja, joiden avulla pidämme yllä yhteenkuuluvuuden tunnetta myös matkan päästä.

Kokoonnumme viikoittain yhteen virtuaalisesti “perjantai-infoon” ja “tiistaikahveille”. Tapaamme kaupunkiporukoittain toisiamme vapaa-ajallakin esimerkiksi ravintolaillallisen tai urheilutapahtuman merkeissä. Koko firman laajuinen “kvartaalitapaaminen” järjestetään muutaman kuukauden välein, ja silloin näemme toisiamme livenä eri kaupungeissa. Lisäksi reissaamme toimipaikkojen välillä sujuvasti aina, kun tarve tulee!