Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

8/2/2022

Laurea-ammattikorkeakoulu

Opettajatuutorin työpöytäpalvelu

Opettajatuutorin työpöytäpalvelu on opintojen etenemisen seurannan ja ohjauksen työkalu. Palvelun avulla opetus- ja ohjaushenkilöstö saa reaaliaikaista tietoa yksittäisen opiskelijan ja koulutusryhmien opiskelijoiden opintojen etenemisestä. Palvelun piirissä on yli 10 000 opiskelijaa. Weasel Software jatkokehittää ja ylläpitää tätä pilvipalvelua vuoteen 2025 saakka.

Opettajatuutorin työpöytäpalvelun avulla ohjaushenkilöstö pystyy jo varhaisessa vaiheessa tunnistamaan ne opiskelijat, joiden opintojen eteneminen on hidastunut ja ohjauksellisin keinoin vaikuttamaan siihen, että opiskelija saa kirittyä kesken jääneet opinnot valmiiksi ja valmistumaan tavoiteajassa.

Samaten pystytään myös varhaisessa vaiheessa tunnistamaan opiskelijat, jotka etenevät ryhmäänsä nopeammin ja mahdollistamaan heille “kiihdytyskaista”, jolloin nämä opiskelijat voivat valmistua nopeutetussa aikataulussa.

Weasel Softwaren tavoitteena on kehittää palvelua helppokäyttöisemmäksi, selkeämmäksi ja turvallisemmaksi.

“Koska sovelluksen kautta käsitellään henkilökohtaisia, opinnoissa etenemiseen liittyviä tietoja, on tärkeää että se tapahtuu tietoturvallisesti ja sujuvasti”, kommentoi projektipäällikkö Henri Valkama Weasel Softwarelta.

Sovellusta kehitetään asiakaslähtöisesti, eli sen käyttöä pyritään muokkaamaan käyttäjilleen mahdollisimman vaivattomaksi ja intuitiiviseksi. Tärkeimpiä toiminnallisuuksia on projektin aikana jatkokehitetty siten, että pääkäyttäjät voivat itse hallita niitä sovelluksessa helppotajuisesti.

MEIDÄN VASTUULLAMME OVAT:

Kehitys- ja ylläpitotyö

Pilvipalvelun resurssien hallinta

Integraatiot pilviympäristössä

CI/CD-toimintamallin kehittäminen

Palvelunhallinta

KÄYTETTYJÄ TEKNOLOGIOITA:

Microsoft .Net

Azure DevOps

Azure SQL

Azure Data Factory