Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

FRONTEND / BACKEND | Turku, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere

Kesätyöhakemus 2023

Etsimme yritykseemme mukavia ja tiedonjanoisia kesätyöntekijöitä – oletko sinä seuraava?

Etsitkö ohjelmistoalan kesätyöpaikkaa kesälle 2023? Jos sinulla on aihepiiriä tukevat korkeakouluopinnot ja mahdollisesti myös aikaisempaa työkokemusta alalta, hae kesätöihin meille Weasel Softwareen!

Meillä on toimipisteet Turussa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. Tarjoamme mahdollisuuksia oppia ohjelmistokehityksestä kannustavassa ja hyväntuulisessa porukassa. Etsimme joukkoomme niin frontend- kuin backend-kehityksestä innostuneita opiskelijoita.

Meille tullaan kesätöihin – ja jäädään töihin. Kurkkaa tästä linkistä, mitä Miika, Essi ja Eino asiasta sanovat.

***

Asenteen lisäksi tarvitset esimerkiksi seuraavanlaisia taitoja: 

  • Ohjelmointikielet/-teknologiat, kuten Java, .NET, C#, Kotlin, Go, Angular, React, Javascript, TypeScript ja/tai Node.js
  • Versionhallinta (esim. GIT)
  • Aikaisempi työkokemus ohjelmistoalalta on eduksi

Sujuva suomen kielen osaaminen on välttämättömyys työssä viihtymiselle, sillä yrityksemme sisäinen työkieli on suomi. Jos satut olemaan myös ruotsintaitoinen, sujahdat erityisen näppärästi kaksikieliseen työporukkaamme. Ruotsin kielitaitoa emme kuitenkaan edellytä!

Emme ylipäänsä odota sinulta täydellistä ohjelmistoalan osaamista, vaan eniten tarvitset motivaatiota oppia ja hyvät perustaidot, joiden avulla pystyt työn myötä syventämään omaa osaamistasi.

Weasel Softwaren toimintaperiaate on matala hierarkia: tarjolla on omatoimisuutta ja vastuuta, mutta myös työympäristö, jossa autamme toisiamme ja jaamme osaamistamme.

Lähetä hakemuskirjeesi, CV:si ja opintorekisteriotteesi sähköpostilla osoitteeseen kesatyo2023 (a) weaselsoftware.fi . Otsikoi meili ”Kesätyö 2023 / Paikkakunta, jolle haet (Turku/Helsinki/Tampere/Jyväskylä/Lappeenranta)”.

Hakemusten deadlinet:
Jyväskylä ja Tampere: 22.1.
Turku, Helsinki, Lappeenranta: 25.1.

Lähetämme kaikille haastatteluun valituille kutsun haastatteluun sekä ennakkotehtävän, jonka avulla kartoitamme hakijoiden osaamista ja ongelmanratkaisukykyä. Haastattelemme meille sopivimmat kandidaatit tammikuun lopussa/helmikuun alussa ja päätökset teemme 10.2. mennessä.

TOIVOMME SINULTA:

Hyvää yleistietoutta ohjelmointialasta ja kykyä soveltaa sitä.

Oppimiskykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Tiimipelaajan asennetta.

Oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta mielenlaatua.

KOKEMUS TEKNOLOGIOISTA:

Java

.NET

C#

Kotlin

Go

Angular

React

Javascript

TypeScript

Node.js

Seuraavaksi: