Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

KEHITYS | Turku, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere

AWS Cloud Developer

Onko sinulla taidot työskennellä ketterässä kehitystiimissä, hyödyntäen erityisesti Amazon AWS pilvipalveluita? Etsimme joukkoomme sulavaliikkeistä Cloud-kehittäjää, joka liittyy osaksi SmartPort Systems -tuotetiimiämme.

Sinulla on jo kokemusta ohjelmointikielistä, ja olet joko Back end tai Full stack -osaaja. Työkalupakissasi on taidot esimerkiksi Typescriptin, Node.js:n ja Reactin hallintaan. Työssäsi tulet käyttämään ja toteuttamaan REST- rajapintoja sekä toimimaan tietokantojen parissa. Haluat perehtyä myös käyttämäsi pilvipalvelun ominaisuuksiin, pilvi-infran toteuttamiseen koodina, sekä DevOps- julkaisujen hallintaan. Toteutetun sovelluskoodin dokumentoiminen ja tiimityö ovat sinulle tuttu tapa lähestyä asioita. Ennen kaikkea olet kiinnostunut oppimaan uusia asioita!

Etsimme työporukkaamme tekijöitä, jotka haluavat kuulua työyhteisöömme sekä kehittää sen toimintaa eteenpäin yhdessä. Toimimme hyvin matalalla hierarkialla: tarjolla on paljon vastuuta, mutta samalla autamme toisiamme ja jaamme osaamistamme.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@weaselsoftware.fi.Vastaamme kaikkiin hakemuksiin viimeistään viikon sisällä hakemuksesta.

TOIVOMME SINULTA:

3–5 vuoden työkokemusta AWS-pilvipalveluista

Kykyä tuottaa koodia, jonka lukeminen, ylläpitäminen, jatkokehittäminen ja testaaminen on sujuvaa.

Hyvää yleistietoutta ohjelmointialasta ja kykyä soveltaa sitä

Tunnet ketterät kehitysmenetelmät ja osaat toimia ketterässä tiimissä.

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen.

KOKEMUS TEKNOLOGIOISTA:

CloudFormation

Terraform

CDK

Docker

Amazon AWS

Seuraavaksi: