Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

8/1/2022

Eläketurvakeskus

Parempaa asiakirjojen hallintaa omalla sovelluksella

Weasel Software ylläpitää ja jatkokehittää Eläketurvakeskuksen asiakirjahallintaan liittyvää tietojärjestelmäkokonaisuutta, jossa erilaisia hallinnoitavia asiakirjoja on miljoonia. Näiden asiakirjojen hallintaan on asiakasta varten suunniteltu ratkaisu, OpenText DM:n päälle rakennettu Dominator-sovellus. Se on selkeä, monipuolinen ja yhdistää laajan tietoaineiston yhden käyttöliittymän alle. Näin se helpottaa loppukäyttäjänsä tavanomaista työpäivää.

Weasel Softwaren kehittämä Dominator-sovellus tarjoaa käyttäjilleen modernin ja mukautuvan työkalun isojen asiakirjamäärien hallintaan. Dominator on käyttäjälleen nopea ja selkeä: tarvitut dokumentit löytyvät helposti täytettävillä hakuehdoilla, ja tuloslista ilmestyy valittavaksi salamannopeasti. Toteutuksen tietoturva on luonnollisesti huippuluokkaa. Dominator myös mukautuu Eläketurvakeskuksen eri osastojen tarpeisiin.

Weaselin tiimissä yhdistyy tekninen asiantuntemus, asiakashenkisyys ja proaktiivisuus. Peukut sille!

Tarja Elmgren

Eläketurvakeskus

Käyttäjäystävällisyys on uudessa toteutuksessa huomioitu tarkasti: enää ei käyttäjän koneelle tarvitse asentaa erikseen javaa ja käyttää hallinnointiin Internet Exploreria työntekoa varten, vaan Dominator-sovellus toimii kaikilla nykyaikaisilla selaimilla.

Yhdessä asiakkaan kanssa kehitetty Dominator sopii saumattomasti käyttöympäristöönsä ja toimii sujuvasti yhdessä kaikkien Eläketurvakeskuksen käyttämien dokumentinhallintakirjastojen kanssa.

MEIDÄN VASTUULLAMME OVAT:

Dokumentinhallinnan ratkaisut, tarpeiden tunnistaminen ja ylläpidon yksinkertaistaminen

Asiakirjahallinnan tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittäminen ja hallinnoinnin helpottaminen

Sovelluskehitys, sovelluksien arkkitehtuurin ja ratkaisujen suunnittelut

Projektinhallinta ja palvelunhallinta

Sähke2-asiantuntijapalvelut

KÄYTETTYJÄ TEKNOLOGIOITA:

Microsoft .Net

C#

TSQL

OpenText eDocs DM

Active Docs

Adlib

Asponse