Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

Hero

8/2/2022

Pääkaupungin huumaa ja hyvää ruokaa: Q2-tapaaminen 2022 @ Helsinki

Vuoden 2022 toinen kvartaalitapahtuma oli mainio tapa toivottaa kesätyöntekijät tervetulleiksi taloon, treenata sisäistä päätöksentekoa ja katsella alkuvuoden kasvulukuja. Hyvää ruokaakin ehdittiin maistella taas kerran!

Ennen lomille karkaamista ehdimme tavata toisiamme Helsingissä ja viettää hauskan illan yhdessä. Vaikka teemme töitä eri kaupungeissa ja paljon etäyhteyksien varassa, yhteishenki on porukassa vahvaa. Tuskin oltiin ovesta päästy sisälle, kun kokoontumistilan jo täyttivät puheen, huudahdusten ja naurun äänet.

Koska työporukan koko on taas parin vuoden aikana kasvanut niin monella jäsenellä, yhtenä tämän kvartaalitapaamisen teemana oli yhteiskuvien ottaminen. Nuoremmat ja vanhemmat, eri alojen osaajat tekemässä työtään joustavina tiimeinä – aivan kuten Weaselin arjessakin tapahtuu. Lisäksi ehdittiin kuulla läpi firman sisäiset tärkeimmät tiedot esimerkiksi kevään aikana solmitusta SmartPort-liiketoimintakaupasta.

Yhteinen illanvietto jatkui vielä Ravintola Cavernassa, jonka noutopöydistä jokainen löysi taatusti itselleen sopivaa herkkua. Hyvää ruokaa, hyvässä seurassa, kerta kerralta isommalla porukalla!