Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

Weasel Softwaren lenkkikerho aamulenkillä Kroatiassa

9/14/2022

Etätyöviikko Kroatiassa oli pitkään suunniteltu yhteisreissu: Q3-tapaaminen 2022 @ Split

Auringon, porukassa vietettyjen hetkien, työnteon ja uusien kokemusten täyteinen viikko vei Weasel Softwaren työntekijät ensimmäistä kertaa ulkomaille yhdessä. Kroatia oli mainio matkakohde, jossa vietettiin päivät tehden etätöitä ja illat harrastaen yhdessä.

Alun perin reissuun oli tarkoitus lähteä jo vuonna 2020, mutta koronan vuoksi suunnitelmaa jouduttiin lykkäämään kahdella vuodella. Kun aurinkoon viimeinkin päästiin suuntaamaan, matkalle lähtevän porukan koko oli kaksinkertaistunut! Kaikkiaan 27 hyväntuulista weaselia suuntasi aamulennolla matkaan Helsingistä, ja perillä Splitissä meitä odotti kolme upeaa villaa uima-altaineen.

Yhteisöllisyys ja sen tukeminen on Weasel Softwaressa yksi toiminnan perusperiaatteista, ja yhteinen viikko todella toi porukkaa entistä tiiviimmin yhteen. Yksissä tuumin kokkaillut aamupalat, yhteiset lounashetket ja iltapäiväpulahdukset altaaseen tai mereen saivat meidät kaikki tutustumaan toisiimme aivan uudella tavalla.

Enin osa mukaan lähteneistä pystyi hoitamaan asiakastyöt etäyhteydellä aivan normaaliin tapaan, ja päivät olikin pyhitetty työnteolle. Mikäli asiakastyö etänä ei ollut mahdollista, tarjottiin erilaisia sisäisiä kehitysprojekteja, joiden tekeminen auttaa meitä eteenpäin yrityksenä. Esimerkiksi yrityksen sisäistä tietoturvaa työstettiin terassikatoksen varjossa eteenpäin!

Retken kohokohta olivat matkan puolivälissä järjestetyt grillibileet. Valmistelussa ja toteutuksessa olivat mukana kaikki: ruokien esikäsittelystä itse grillaamiseen, tarjoiluun ja siivoamiseen, soittolistasta huolehtimiseen ja parhaiden tanssimuuvien esittelyyn asti. Juhlat jatkuivatkin pitkälle lämpimään yöhön asti, sekä altaassa että altaan reunoilla.

Reissussa harrastettiin myös runsaasti: pyöräiltiin naapurikaupunkiin, käytiin aamulenkille, käveltiin historiallisilla pikkukaduilla ja tietysti maisteltiin paikallisia herkkuja ravintoloissa.