Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

1/5/2024

Weasel Softwaren vuosi 2023: uusia asiakkaita, uusia työntekijöitä ja oman tuotteen pilvisiirtymä

Vuoden 2023 aikana kasvoimme sekä liikevaihdossa että henkilöstömäärässä mitattuna. Saimme uusia asiakkaita ja pidimme huolta vanhoista. Kehitimme omaa tuotettamme SmartPorttia ja saavutimme AWS Service Partner ja Public Sector Partner -tasot. Kiitos tästä kaikesta kuuluu työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme.

Liiketoiminta edelleen kasvussa

Vaikka vuosi 2023 oli ohjelmistoalalle haasteellinen, ja me olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että onnistuimme kasvamaan sen aikana. Ennustettu liikevaihtomme vuodelle 2023 on 4,5M€, eli kasvua kertyi 12%. Tämä kertoo vahvuudestamme työntekijöinä, päättäväisestä myyntityöstämme ja sitoutumisestamme saavutettujen asiakkaidemme menestykseen.

Uusia asiakkaita ja vanhoja tuttavuuksia

Voitimme kuluneen vuoden aikana useita uusia merkittäviä kilpailutuksia: Turun kaupungin kirjastotoimi, Keva, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Väyläviraston Baltice.org-palvelun uudistaminen ja ylläpito muutamia mainitaksemme. Olemme innoissamme saadessamme olla osa heidän digitalista matkaansa!

Samaten jatkoimme taivalta pitkäaikaisten kumppaniemme kanssa: esimerkiksi Eläketurvakeskus, Väylävirasto, Helsingin satama ja Valtioneuvoston kanslia, sekä Turun seudun joukkoliikenne olivat meille erinomaista matkaseuraa!

SmartPort -sovelluksen pilvisiirtymä on valmis

Jo 20 miljoonaa Itämeren laivamatkustajaa käyttää vuosittain SmartPort-järjestelmää siirtyessään satamaterminaalista laivaan. Se on käytössä lukuisissa suurimmissa satamissa Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa, ja helpottaa laivaoperaattorien toimintaa joka päivä. Kehitämme jatkuvasti tätä omaa tuotettamme, ja haluamme viedä sitä yhä uusiin satamiin!

Tehokasta yhteistyötä AWS:n kanssa

Ylpeänä kerromme, että olemme viime vuoden aikana saavuttaneet Amazon Web Services (AWS) Service Partner ja Public Sector Partner -tasot. Tämä vahvistaa näyttöä siitä, että olemme alan kärjessä tarjoamassa asiakkaillemme innovatiivisia ja luotettavia pilvipalveluratkaisuja.

Pitkiä SaaS-sopimuksia

Olemme kuluneen vuoden aikana saaneet solmittua uusia pitkiä SaaS-sopimuksia ja uudistaneet vanhoja useiden asiakkaidemme kanssa. Olemme vahvasti sitoutuneet olemaan asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani ohjelmistokehityksessä ja digitaalisten ratkaisujen suunnittelemisessa.

Monta uutta weaselia ja isommat toimitilat Helsingissä

Vuoden aikana kasvoimme vahvasti myös henkilömäärältämme, kun mukaan joukkoomme liittyi yhdeksän kokenutta ohjelmistoalan asiantuntijaa! Tervetuloa Ari, Heikki, Kimmo, Mikko, Petri, Petrus, Sampsa, Tommi ja Vesa.
Helsingissä meitä on jo niin monta, että vuoden alussa muutimmekin isompaan toimistoon Triplan 10.kerroksessa.

Korkea työtyytyväisyys ja loistavat työkaverit

Peräti 94% työntekijöistämme suosittelisi Weasel Softwarea työnantajana, kun kysyimme asiasta lokakuussa. Kiitos tästä kuuluu ennen kaikkea työyhteisöllemme!

Nimittäin, 97% weaseleista merkkasi samaisessa kyselyssä fiiliksensä työkavereita kohtaan positiivisiksi tai erittäin positiivisiksi. Me viihdymme toistemme kanssa <3

Tällä tiimillä on hyvä jatkaa valoisin mielin kohti vuotta 2024!