Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden käyttö

8/22/2022

Weasel Software laajentuu Tampereelle – tavoitteena rekrytoinnit

Ohjelmistoyritys Weasel Software on avannut uuden toimipisteen Tampereen keskustaan, osoitteeseen Rautatienkatu 21b. Kyseessä on yrityksen viides aluevaltaus: aiemmat toimistot on perustettu Turkuun, Helsinkiin, Lappeenrantaan ja Jyväskylään.

“Ajatuksena on rekrytoida loppuvuoden 2022 aikana 1-3 ohjelmistoalan asiantuntijaa lisää Tampereen alueelta, joten nyt oli hyvä hetki vakiinnuttaa myös läsnäoloamme kaupungissa virallisen toimiston verran”, toteaa Weasel Softwaren toimitusjohtaja Juha Laurila.

Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa työskentelee Tampereen alueella kolme työntekijää. Kaikkiaan Weasel Software työllistää noin 35 henkilöä.

Houkutteleva työpaikka

“Työntekijät aidosti viihtyvät meillä hyvän sisäisen kulttuurimme ansiosta, ja sen uskomme vetävän muitakin osaajia puoleensa. Tarjoamme ison mahdollisuuden vaikuttaa omien työtehtävien sisältöön, matalan hierarkian ja tuemme jokaisen omaa kehittymistä ja oppimista”, kuvailee Laurila.

Tampere on it-yritykselle houkutteleva kaupunki muun muassa monipuolisen opiskelijaväestönsä ansiosta. Kaupungissa on myös useita ohjelmistoalan yrityksiä jo ennestään, mutta Weasel Software luottaa omaan viehätysvoimaansa.

“Olemme kasvaneet tasaista vauhtia perustamisesta lähtien ja Weasel Software on loistavassa tilanteessa sekä numeroilla mitattavan menestyksen että sisäisen kehittymisen puolesta”, toteaa Laurila tyytyväisenä.

Weasel Software Oy on voimakkaasti kasvava suomalainen ohjelmistoyritys, jonka omistavat sen työntekijät. Se toteuttaa ohjelmistoprojekteja, tarjoaa niihin liittyviä palveluita ja välittää asiantuntijoitaan erilaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Yrityksen pitkäaikaisia ​​asiakkaita ovat muun muassa Liikennevirasto, Valtioneuvoston kanslia, Eläketurvakeskus ja useat suomalaiset joukkoliikenneyhtiöt.

Weasel Software Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli 4 miljoonaa euroa, sillä on noin 44 työntekijää ja lisäksi verkostossaan yli 1 000 asiantuntijaa.