Weasel Software

Weasel Software on
kasvava, kekseliäs ja ketterä
suomalainen ohjelmistotalo.

Weasel Software on työntekijöidensä omistama suomalainen ohjelmistotalo

Intohimomme on digitalisoituva maailma ja sen tuomat uudet mahdollisuudet.

Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisaation keinoin. Palveluihimme kuuluvat ohjelmistokehitykseen liittyvät asiantuntijapalvelut, ohjelmistokehitys, sovellusylläpito, pilvipalvelut, sekä koulutuspalvelut. Niiden avulla etsimme tapoja luoda asiakkaillemme tehokkuutta ja säästöjä, sekä löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Kaikki ratkaisut suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Ratkaisuja viidestä kaupungista

Weasel Software on perustettu vuonna 2017. Asiakkaitamme ovat pääasiassa keskisuuret ja suuret yritykset, sekä julkishallinnon organisaatiot.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Lappeenrannassa, mutta meillä on työskentelytilat myös Hämeenlinnassa, Forssassa ja Porissa.  Näistä sijainneista palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Skandinaviassa.

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Weasel Softwaren perusperiaate on tehdä monipuolista ja reilua yhteistyötä toisten digialan yritysten kanssa.

Olemme rakentaneet kumppanuuksistamme laajan yhteistyöverkoston, jota hyödynnämme kaikkien osapuolten eduksi: pystymme tarjoamaan asiakkaille pienempien yritysten ketteryyden suuremmalla yhteisellä suorituskyvyllä.

Toimimme joustavasti yhteistyössä kumppaneidemme kanssa erilaisissa projekteissa ja kilpailutuksissa – tavoitteena voittajatiimi juuri oikealla kokoonpanolla.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla: partners@weaselsoftware.fi.